Caravan 1 heeft een gDSCN1669ebezellige en knusse woonkamer met televisie, een keuken met magnetron, een koelkast met vriesvak en een slaapkamer. Alle benodigdheden in de keuken zijn aanwezig, keukendoeken zelf meenemen.

 

 

 

 

DSCN1665eb

 

 

De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met twee matrassen (160×200). U mag uw eigendekbedhoezen meenemen maar u kunt ze ook bij ons huren. Daarnaast is er nog een douche met toilet.

 

 

 

 

DSCN1671eb

De keukentafel met banken kunt u ombouwen tot een extra bed, waardoor het mogelijk is dat u met max. vier personen hier kunt verblijven.

Buiten de caravan bevindt zich een romantisch terras boven het water. U beschikt hierdoor dus over een stuk tuin met een tuinset en parasol, op het terras kunt u genieten van het weidse uitzicht en van de mooie rustige natuur.

Bij vermelding is het ook mogelijk om een tent mee te nemen voor eventueel de kinderen. De kinderen mogen het boerenleven ook meemaken door bijvoorbeeld te helpen met het voeren van de kalfjes. Ook is er een trampoline en een skelter aanwezig.

Er zijn helaas geen huisdieren toegestaan in de caravan, ook is het verboden om binnen te roken.

Voor tarieven zie prijslijst.