In de caravan bevind zich een ruime woonkamer met televisie en een losse eethoek met vier stoelen. De keuken beschikt over alle benodigdheden (excl. keukendoeken) en heeft een koelkast met vriesvak. DSCN1610.ebjpg

Deze caravan heeft twee aparte slaapvertrekken, de master slaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed met één matras (140×200). De andere slaapkamer heeft twee aparte bedden aan weerszijden van de muur (elk 70×200). Hierdoor is het mogelijk dat u met max. vier personen hier kunt verblijven.

Buiten de caravan bevindt zich een royale tuin met terras en een overkapping waar u ’s avonds heerlijk met een drankje kunt genieten van de ondergaande zon of waar u nachts uw visspullen of fietsen kunt opbergen.  Door de grote tuin en de brede vaart is dit een ideale plek om te vissen. Door de ruimte kunt u een en al genieten van de omgeving en ook de echte stilte nog proeven. Ook ’s nachts kunt u beleven dat het buiten de caravan nog echt donker wordt.

Bij vermelding is het ook mogelijk om een tent mee te nemen voor eventueel de kinderen. De kinderen mogen het boerenleven ook meemakstiertje 1 dag oudeben door bijvoorbeeld te helpen met het voeren van de kalfjes. Mocht er een koe bevallen dan mag u hier ook bij aanwezig zijn.

Ook is er een waterfiets, een skelter en meerdere kano’s aanwezig. Honden zijn toegestaan, het is verboden om in de caravan te roken.

Voor de tarieven zie prijslijst.